Nytt
Forskning & Nöje

Välkommen till vår exklusiva medlemsgemenskap!

Som medlem får du tillgång till en värld av information, bekvämlighet och nätverkande i en knapptryckning. Här är vad medlemskapet erbjuder året runt:

1. 24/7 Tillgång till svenska löpsedlar: Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och utvecklingen från svenska myndigheter, direkt på din dator eller mobila enhet.

2. Global artikelssökning: Lås upp en kraftfull sökmotor som söker igenom artiklar från 5000 tidningar och samlar tusentals publikationer från hela världen på ett och samma ställe.

3. Klippa och kommentera artiklar: Spara och kommentera intressanta artiklar med lätthet.

4. Medlemsgemenskap: Anslut med andra medlemmar, ställ frågor och dela insikter.

5. Tillgång till Internetarkivet: Dyk in i det omfattande Internetarkivet för omfattande forskning.

6. SVT Play: Njut av exklusiv tillgång till SVT Play för dina underhållningsTV.

7. Anpassat nyhetsflöde: Skapa personliga löpsedlar för dig själv, ditt arbete eller dina barn. Ditt nyhetsflöde är helt privat.

8. Bonus – Din egen webbplats på Xristine.com: Få din unika ‘Xristine.com/webbplats’ och njut av kostnadsfria reklammöjligheter för dina bloggar, smidigt integrerat i ditt nyhetsflöde.

Gå med oss idag och upplev en ny nivå av information, interaktion och forskning. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap!

Tjänster & Kommunikation

Du kan välja att göra ett tillägg till ditt produktköp och bli medlem! Med ditt medlemskap får du support snabbare och hjälpen är alltid nära till hands. På medlemssidorna hittar du stöd och information som är exklusiva till Xristine.coms tjänster och produkter. Dessutom har du alltid 10% rabatt på nyköp. Medlemskontot gäller dig exklusivt, hela familjen eller hela företaget!

-Bra köp!